…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Haziran 2020, Pazartesi Bayburt, Türkiye

Şehit Ailelerimiz Babalar Gününde Ziyaret Edildi


Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM ve İl Müdürümüz H.Haluk Akkoyunlu ziyaretlerine İstanbul Beşiktaş’ta 2016 yılında bölücü terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit düşen Polis Hamit Şahin’in ailesi ile başladı. Şehidin Şingah Mahallesi Sıla Kent konutlarında oturan ailesiyle bir araya gelen Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM'e, şehit babası Yılmaz Şahin’in Babalar Günü’nü kutladı.

Şehidin aile yakınlarıyla bir süre görüşen Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, kısa süre önce babası vefat eden şehit babası Şahin’e taziyelerini iletti.

Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, çeşitli konularda bir süre sohbet ettiği aile bireylerinin talep ve isteklerini dinledi. Ziyarette Şehit Polis Memuru Hamit Şahin başta olmak üzere tüm şehitler için dua edildi.

Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM daha sonra Şehit Er Salim Çeker’in Veli Şaban Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit Çeker’in babası Özden Çeker’le görüşen Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, Babalar Günü dolayısıyla tebriklerini iletti. Burada da bir süre aile bireyleriyle bilgi alışverişinde bulundu. Şehitler için okunan dua sonrası Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, ziyaretlerinin son durağı Arpalı Beldesi’ne geçti.

Arpalı’da Şehit Polis Özel Harekat Ömür Erbay’ın anne ve babasıyla görüşen Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, şehidin Babası Turgut Erbay’ın Babalar Günü’nü kutladı. Şehidin annesi Neşe Erbay’a çiçek buketi takdim etti.

Ailenin ikametinde gerçekleşen ziyaret Bayburt Valimiz Sayın Cüneyt Epcim’in aile bireyleriyle yaptığı sohbetle son buldu.

Sayın Valimiz Cüneyt Epcim’e ziyaretleri esnasında İl Müdürümüz H.Haluk AKKOYUNLU eşlik etti.