…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Haziran 2021, Pazartesi Bayburt, Türkiye

Muhtarlarımıza Çeşitli Konularda Eğitim Verilmek Üzere Toplantı Yapıldı


İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda, Bayburt Tarım İl Müdürlüğü konferans salonunda ilimizde bulunan muhtarlarımızla bir araya gelerek "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele" "Koruyucu Aile Tanıtımı" ASDEP Tanıtımı ve Sosyal Hizmet Merkezi Hizmetleri" konularında eğitim verildi.

Saat 10:00'da Bayburt Tarım İl Müdürlüğü Metin KÖSE toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ, İl Müdür Yardımcısı Senem DAŞTAN, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hazar ALTUNDAŞ, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Seval IRMAK ve muhtarlarımız katıldı.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünde görevli Sosyal Çalışmacı Mihrace Ebru ÖZCAN "Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele", Bayburt Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Sosyolog Ayhan AKASLAN ve Sosyolog Suna KARADAĞ "ASDEP Tanıtımı ve SHM Hizmetleri", İl Müdürlüğümüzde görevli Psikolojik Danışman Songül ASDEMİR DUMLUPINAR "Koruyucu Aile Tanıtımı" konularında hazırladığı sunumları muhtarlarımız ile paylaştı.

Daha sonra soru cevap şeklinde geçen programda muhtarlarımız merak ettikleri konuları paylaştı. Programın ardından ikramlara geçildi.