…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Kasım 2019, Perşembe Maden Köyü, Bayburt

Kahreden Haber. Evde Çıkan Yangında 2'si Çocuk 3 Kişi Hayatını Kaybetti.


Bayburt Merkez'e bağlı Maden Köyünde sobadan çıkan yangında 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Saat 10:30 da çıkan yangında evde bulunan 4 kişiden 3 ü yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yangın esnasında evde bulunan anne Halime Beyaz yangına müdahale ederken yaralandı, çocuklarını kurtarmak için büyük çaba gösteren anne Halime Beyaz yangının şiddetlenmesinden dolayı çocuklarını ve evde bulunan Hatice Beyaz'ı kurtaramadı. Ellerinde, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan anne Halime Beyaz Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

O esnada evine yakın işyerinde olan baba Rıdvan Beyaz çocuklarını kurtarmak isterken yaralandı. Çocuklarının pencerede olduğunu gören baba Rıdvan Beyaz çevrede bulunan merdiven ile pencereye çıkarak çocuklarını kurtarmak istedi, yangının etkisi ve pencerelerin plastik olması sebebiyle çocuklarını kurtaramadı, ellerinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan baba Rıdvan Beyaz Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yangın esnasında evde bulunan engelli Halime Beyaz, Ecrin Beyaz (8), Bekir Beyaz (5) İtfaiye Ekipleri, Sağlık Personelleri, Umke, Jandarma ekipleri ve vatandaşların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yandın tamamen kontrol altına alındıktan sonra evden çıkarılan cansız bedenler Bayburt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, Belediye Başkanı Hükmü PEKMEZCİ, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut BIÇAKCI, İl Müdürümüz H.Haluk AKKOYUNLU olay yerinde incelemelerde bulunmak için kısa sürede olay verine vardılar. Yangında aynı yerde bulunan ve evi zarar görev vatandaşlarımıza Bayburt Valiliği ve İl Müdürlüğümüz olarak bütün yardımların en kısa sürede yapılacağı belirtildi.