…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Aralık 2019, Çarşamba Bayburt, Türkiye

Engelleri Hep Birlikte Aşalım / 3 Aralık Dünya Engelliler Günü


İl Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu programa Bayburt Valisi Cüneyt EPCİM, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut BIÇAKCI, Belediye Başkanı Hükmü PEKMEZCİ, İL Müdürümüz H.Haluk AKKOYUNLU, İl Emniyet Müdürü Ayhan BODUR, İl Jandarma Komutanı Halil Murat BİLGİÇ, Bayburt Üniversitesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Bölümü Öğr. Grv. Yrd. Bülent ŞENGÜL, Bayburt Üniversitesi öğrencileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

İl Müdürlüğü hizmet binası önünden başlayan yürüyüş Gençlik Spor İl Müdürlüğü bahçesine kadar devam etti. Sayın Valimiz Cüneyt EPCİM, İl Müdürümüz H.Haluk AKKOYUNLU, Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut BIÇAKCI kurulan engelli empati parkurunu tamamladılar.

Kültür Merkezinde devam eden program yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü'nün faaliyetlerini anlatan video sunumu yapıldı. Ardından Sayın Valimiz ve İl Müdürümüz günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını gerçekleştirdiler. Yapılan konuşmaların ardından Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan vatandaşlarımız şiir dinletisi ve şarkı söylediler.