…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Bayburt, Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İl Müdürlüğümüzde Program Düzenlendi


8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İl Müdürlüğümüz konferans salonunda bir program düzenlendi. Düzenlenen programda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, açılış konuşmasını günün anlam ve önemine binaen İl Müdür Yardımcısı Senem DAŞTAN gerçekleştirdi. Yapılan konuşmanın ardından kurum personellerimizden Yasemin ALİBEYOĞLU, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün anlam ve önemine binaen bir video sunumu gerçekleştirdi. 

Daha sonra katılımcılara söz verilerek duygu ve düşünceleri paylaşıldı. 

Programın bitiminde katılımcılara karanfil ve kurumumuzun hazırladığı bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Kapanış konuşmasını İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ gerçekleştirdi. İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ konuşmalarında; 

"Toplumun yarısını oluşturan kadınların değer görmesi ailenin değer görmesi ve dolayısıyla da toplumun yücelmesi anlamına gelir, kadınların her alanda daha aktif rol alması, hak, fırsat ve imkanlardan eşit bir biçimde yararlanmaları için her daim "Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye" anlayışıyla kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam eden Aile Bakanlığımızın temsilcisi olarak Müdürlüğümüzde İlgili çalışmaları yürütüyoruz. Bireyde başlayıp, ailede varolan, güçlenen ve topluma yayılan barış olgusunda, her şeyde ve her yerde olduğu gibi kadının rolü büyük ve vazgeçilmezdir, yapıcıdır… Bir bahçeyi, bir odayı, bir adamı, bir çocuğu.. olmak istediği herşeyi özel ve güzel kılarak çoğaltır. Yeter ki yapabilme ve yetebilme gücüne her türlü engele rağmen inansın. Her ne kadar barışı oluşturmak uzun ve zorlu bir süreç olsa da kadınların sabır ve kararlı duruşları adım adım sonuca ulaşmayı kolaylaştıracaktır.     Bu sebeple; hep beraber var olabileceğimiz gerçeğini dünyaya anlatacak olan barış elçisi tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, terörden arınmış bir dünyada, Covid-19 salgınından kurtulduğumuz, sağlığa, mutluluğa, huzura; dostluk, kardeşlik ve sevgi ile barışa kavuşmak duasıyla gününüzü tebrik ediyorum" dedi.

Programın ardından katılımcılar ile İl Müdürlüğümüz binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.