…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Mart 2024, Cuma Antalya, Türkiye

Valimiz Hulusi ŞAHİN ile eşi Ebru ŞAHİN Hanımefendi ev sahipliğinde Koruyucu Ailelerimiz ve Çocuklarımızla iftar programında buluştuk


Valimiz Hulusi ŞAHİN ile eşi Ebru ŞAHİN Hanımefendi ev sahipliğinde İl Müdürlüğümüzün tertiplediği yavrularımıza sıcak bir yuva ve aile şefkati sunan Koruyucu Ailelerimiz ve kıymetli çocuklarımızla iftar programında bir araya geldik.

İftar Programına Sorumlu Vali Yardımcımız, Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı Kaymakam ve Eşleri ile İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, Eşi Canan SÖKMEN, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Koruyucu Aile Biriminde çalışan meslek elemanlarımız , Koruyucu Ailelerimiz ve çocuklarımız katıldı.

Valimiz Hulusi ŞAHİN ile eşi Ebru ŞAHİN Hanımefendi, İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ve Eşi Canan SÖKMEN tek tek tüm masaları gezerek koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımız ile ilgilenip, çocuklarımıza hediyeler dağıttılar. İl Müdürümüz açılış konuşmasında İlimizde 245 aile yanında 274 çocuğun hizmet aldığını, 13 çocuğumuzun ise koruyucu ile yanında uyum sürecinde olduklarını söyleyerek Antalya’nın gönlü en zengin insanları ile bugün burada aynı iftar sofrasında bizleri bu güzel ortamda buluşturan Sayın Valimiz ve saygıdeğer eşlerine şükranlarımızı arz ediyorum dedi.

Sayın Valimiz Hulusi ŞAHİN ise ailelerimize ve çocuklarımıza hitaplarında “Sizler bu şehrin ayrıcalıklı insanlarsınız, devletin korumasındaki çocuklara sofralarınızda haneleriniz de yer açarak onlara sıcak bir yuva ortamında, aile sıcaklığında yapmış olduğunuz bu fedakarlıklar her zaman takdirle karşılanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşleri Emine ERDOĞAN hanımefendinin himayelerinde 2012 yılında başlatılan Gönül Elçileri Projesi kapsamında Antalyamızda yürütülen bu faaliyetlerinde daha artarak çoğalmasını ümit ediyorum. 0-6 yaş grubunda tüm çocukların aile ortamında koruyucu aile hizmetinden faydalanmasını temenni ediyorum. Siz değerli koruyucu ailelerimize de her zaman kapımız açık olduğunu buradan ifade ederek hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük bir özveriyle çocuklarımıza kendi öz evlatları gibi bağrına basan fedakâr koruyucu ailelerimize İftar Programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Her Çocuğun Bir Ailesi Olmalı

Biz Büyük Bir Aileyiz.