…
…
…
31 Ağustos 2022, Çarşamba Adıyaman, Türkiye

Ulusal Ziyaret Programı Kapsamında Vatandaşlarımıza Ulaşıyoruz


Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından sosyal desteklerin takibi ve desteğe ihtiyacı olanların tespiti amacıyla tüm ülke genelinde "ulusal ziyaret programı" hayata geçirilmiştir. 

İlimiz genelinde hizmetlerimizden yararlanan ya da hizmetlerimize ulaşmada zorlanan vatandaşlarımızın tespiti için personellerimiz hız kesmeden hane ziyaretlerini sürdürüyorlar. Gerçekleştirdiğimiz hane ziyaretlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlama mektubunu vatandaşlarımıza ulaştırarak sosyal hizmet modellerimiz ve sosyal yardımlarımız çeşitlendikçe hizmetlerimizin sürdürülebilirliğini sağlamayı hedeflemekteyiz.

Ulusal Hane Ziyaretleri programımızda da 'Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi'nde kayıtlı olan ve düzenli, süreli yardım programından faydalanan vatandaşlarımızın hanelerine gidilmekte, bunun yanında arz odaklı hizmet anlayışımız gereği sosyal desteklerimize erişmekte zorlanan haneleri de (engelli, yaşlı, çocuklu aileler vb.) tespit etmek üzere çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.