…
…
…
…
04 Mart 2021, Perşembe Adıyaman,Türkiye

Şanlı Türk Bayrağı Şanlıurfa’dan Teslim Alınarak Gaziantep’e Uğurlandı


Bakanlığımız tarafından gençlerde var olan milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi, vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilerek gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak” projesi kapsamında Şanlıurfa’dan yola çıkan ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağı İlimize ulaştı.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Anadolu Gönül Yolu-81 Genç 81 Bayrak" etkinliği kapsamında Çanakkale Şehitliği'nde göndere çekilecek olan Türk bayrağı, Şanlıurfa’dan Adıyaman’a ulaştı.

Şanlıurfa’dan refakat eşliğinde getirilen Türk bayrağı, Gaziantep iline ulaştırılmak üzere Adıyaman Çocuk Evleri Sitesimizde kalan çocuğumuza teslim edildi.

Adıyaman Valiliğimizde düzenlenen törenle bayrağı Şanlıurfa temsilcisi çocuğumuzdan teslim alan çocuğumuz, Şanlı Türk Bayrağını Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşta kalan çocuğumuza teslim edecek.  

Valiliğimizde düzenlenen törene Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR ile İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK ve İl Müdürlüğümüze bağlı personellerimiz katıldı.