…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Haziran 2022, Çarşamba Adıyaman, Türkiye

Koruyucu Ailelerimizle Kahvaltı Programında Buluştuk


Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendinin Teşrifleriyle, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü Öncesinde ParkDedeman Otel'de Koruyucu Ailelerimize Yönelik Hazırladığımız Kahvaltı Programı Kapsamında Buluşma Gerçekleştirildi.

Koruyucu Ailelerimizin Katılımlarıyla gerçekleştirilen program öncesinde Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR ve Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendi, İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK'in eşliğinde toplumumuzun gizli kahramanları Koruyucu Ailelerimizle tek tek ilgilendiler. 

İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK Basın Mensuplarına açıklamalarda bulunarak; " 

Düzenlediğimiz bu güzel etkinliğe teşriflerinden dolayı bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz Mahmut ÇUHADAR ve kıymetli eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendiye, Sessiz kahramanlarımız Koruyucu Ailelerimize ve Güzide Basınımızın temsilcilerine teşekkür ederim. Çocuklarımızın yeni bir geleceğe sahip olmaları ancak ve ancak sıcak bir yuvada olmalarıyla mümkündür. Bizim için en önemli insanlık görevi, anneliktir, babalıktır. Koruyucu aile modeli her ne kadar Bakanlığımız tarafından uygulansa da kökleri şanlı tarihimizden almaktadır. Ahlak abidesi sevgili Peygamberimizde bir yetimdi. Ona babalık görevini önce dedesi Abdulmuttalip daha sonra ise amcası Ebu Talip yapmıştır.

Söz konusu çocuk olunca herkesin yüreği bir başka atar. Valimizin himayesinde, söz konusu çocuk, kadın, yaşlı, engelli, kısacası dezavantajlı kesimimiz için bizlerde çalışıyoruz. Her seferinde daha fazla hizmet etmenin gayesinde olduk ve bunu başardık. Allah koruyucu ailelerimizden razı olsun. Rabbim sizlerin sayısını arttırsın. Bu toplumun sessiz kahramanlarısınız. Bu kutsal görevde biz hep yanınızdayız, biz hep birlikte büyük bir aileyiz." dedi. 

İl Müdürümüzün açıklamaları ve kahvaltının tamamlanması sonrasında program sona erdi.