…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Haziran 2019, Çarşamba

Kadın Kooperatiflerini Güçlendirme Çalıştayı


Müdürlüğümüz Sekreteryasında oluşturulan ve ilimizde ilk defa gerçekleştirilen "Kadın Kooperatiflerini Güçlendirme Çalıştayı" 19.06.2019 tarihinde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası konferans Salonunda gerçekleştirildi. Çalıştayımıza Vali Yardımcımız Sayın Bedir DEVECİ, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Sayın Mahmut Nedim BAYBATMAZ, Ticaret İl Müdürü Sayın Ömer USLU, KOSGEB İl Müdürü Sayın Eşref ÇAKIR, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mustafa USLU, Akademisyenler, Kadın STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 

Kadın Kooperatiflerini Güçlendirme Çalıştayı paydaş kurumlarımız olan Ticaret İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İl Müdürlüğümüz olduğu ortaklaşa gerçekleştirildi. 

İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK Bey'in açılış konuşmasının ardından çalıştayımızda Ticaret İl Müdürü Ömer USLU, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mahmut Nedim BAYBATMAZ, KOSGEB İl Müdürü Eşref ÇAKIR ve Genç Kadın Girişimcimiz Meral DOĞAN Hanımefendi konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Çalıştayımız Konuşmacılarımızın yerini almalarıyla devam etti. 

Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Yavuz AKÇi, BETESAN Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Selvinaz KARABOĞA, Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay, Tarım İl Müdürlüğü personeli Sadık TATAR, Adıyaman Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Sosyolog Erdem DELİCE Kadın Kooperatiflerinin Güçlendirilmesi Çalıştayında konuşmacı olarak yer aldı.

Kadın Kooperatiflerini Güçlendirme Çalıştayı konuşmacılarımıza plaket takdimi ile sona erdi.