…
…
…
…
07 Ekim 2021, Perşembe Adıyaman, Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Özel Çocuklarımızı Yalnız Bırakmadı


İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizde Düzenlenen Doğum Günü Programına Katılarak Özel Çocuklarımızın En Özel Mutluluklarına Ortak Oldu.

Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizde düzenlenen doğum günü programına katılan İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK'e Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürümüz Sayın Abubekir AKTULUM Eşlik Etti.

Gerçekleştirilen Programda Konuşan İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK; " Saflığın, Temizliğin tabiri caizse özümüzü bizlere defalarca gösteren bakım ve korunma altında bulunan yavrularımıza verdiğimiz değer oldukça önemli olmalıdır. Hassasiyetle ve cerrahi müdahaleyle yaklaşılması gerekilen çocuklarımızın yüzlerinde oluşturduğumuz tebessümler verdiğimiz hizmete dair aidiyetle ve şevkle çalışmalarımızı sürdürmemize olanak sağlayacaktır. 

Başta Kuruluş Müdürümüz Sayın Nureddin YALÇIN Bey'e ve kıymetli personellerimize çocuklarımız için hazırlamış oldukları doğum günü organizasyonu için teşekkür ediyor, daha nice mutlu özel günleri görmeleri dileklerimle yavrularımızın doğum günlerini bir kez daha kutluyorum."dedi.

Program Mehter Takımı Gösterisi ve pasta kesimi ile sonlandı.