…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Haziran 2020, Pazar Adıyaman,Türkiye

İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Adıyaman Çocuk Evleri Sitemize Ziyarette Bulunarak Personeller ve Bakım Altında Bulunan Çocuklarımızla Pandemi Sürecini Değerlendirdi


İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Adıyaman Çocuk Evleri Sitemize ziyarette bulunarak pandemi sürecinde alınan tedbirler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kuruluş personellerimizden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK; "Pandemi sürecinde alınan tedbirlerin kurumsal işleyişi aksatmayacak şekilde sürdürülmesini, esnek çalışma modelinden çıkılarak gerçekleştirilecek faaliyetlerde maske- mesafe ve temizlik konularına riayet edilerek çalışmaların hassasiyetle sürdürülmesinin önemli olduğunu" vurguladı.

Daha sonra bakım altında bulunan çocuklarımızla birlikte Çocukevleri Sitemizde damlama sistemiyle sulanan bahçede ot seyreltme çalışmasına katıldı. Çocuklarla birlikte güzel vakitler geçiren İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK; " Sizler bizim en kıymetli varlıklarımızsınız, bu sebeple sizin başınıza gelebilecek her türlü sorunu baştan önlemek adına gerekli tedbirleri alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pandemi sürecinin vermiş olduğu sıkıntıların atlatılması amacıyla alınan tedbirlere destek vererek maske-mesafe ve temizlik konularına riayet edilerek hassasiyet göstermenin ve kurallara uyulmasının gerekli olduğunu" belirtti.