…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Haziran 2020, Pazartesi Adıyaman, Türkiye

İl Müdürümüz Fehmi ÇELİK, Kadın Konukevimiz ve Safvan Çocuk Evleri Sitemize Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Kadın Konukevimizi ve Safvan Çocuk Evleri Sitemizi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de etkisini sürdürmeye devam eden Koronavirüs salgını sebebiyle pandemi sürecinde bakanlığımızın talimatı gereği alınan tedbirler kapsamında Kadın Konukevimizde ve Safvan Çocuk Evleri Sitemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK kuruluş idarecilerimizden bilgi aldı.

İlk ziyaretini Kadın Konukevimize gerçekleştiren İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK; "Pandemi sürecinde bütün kuruluşlarımızın güçlü bir şekilde tedbirlere uyarak bulaş riskini  tamamiyle sıfırlayan çalışmalarının birçok kuruma örnek teşkil eden çalışmalar olduğunu ifade etti. Tüm personellerimizin yeni normalleşme dönemi ile birlikte tedbiri elden bırakmadan maske, mesafe ve temizlik kaidelerine uyulmasına devam edilmesinin çok önemli olduğunu" belirtti. 

Daha sonra Safvan Çocuk Evleri Sitemize ziyaret gerçekleştiren İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Kadın Konukevi ve Safvan Çocuk Evleri Sitemizdeki personellerimize pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.