…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ocak 2021, Cuma Adıyaman, Türkiye

Çocuklarımızdan Pandemi Sürecinin Fedakar Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Sürpriz


İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK ve Başhekimimiz Doç. Dr. Sayın Fatih DOĞAN, ÇEKOM (Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi) Evlerimizde kalan çocuklarımızın el hüneri tatlılarını Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık çalışanlarına ikram ettiler.

Çocuklarımızın kendi emekleriyle hazırladıkları tatlıları İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Sayın Fatih DOĞAN, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdüren sağlık çalışanlarını yalnız bırakmamak ve destek olmak amacıyla kontrollü sosyal hayat çerçevesinde tatlı ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladılar.

"Sağlık çalışanları savaş halinde mevzilerini terk etmeyen kahramanlar"

Sağlık çalışanlarını seferberlik uğruna adeta savaş halinde mevzilerini terk etmeyen kahramanlara benzeten İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, şu ifadelere yer verdi:

"Pandemi sürecinde çam sakızı çoban armağanı yanlarında olduğumuzu belirtmek adına çocuk evlerimizde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın hazırladığı el emeği tatlıları sağlık çalışanlarımıza ikram etmek istedik. Sağlık çalışanlarımız her zaman bizim kıymetlilerimizdir ancak pandemi döneminde hakikaten tüm dünyada ve  ülkemizde de olduğu gibi özellikle Adıyaman’ımızda da sağlık çalışanlarımız tam bir seferberlik içerisinde adeta savaş halinde mevzilerini terk etmeyen kahramanlar olduklarını ortaya koydular.

Tatlı İkramında bulunma talebimizi Başhekimimiz Doç.Dr. Sayın Fatih DOĞAN beyefendiye ilettik kendileri de kabul ettiler. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum sadece gösterdikleri çabada değil normal zamanda da çocuklarımızla ilgili rahatsızlıklar söz konusu olduğunda tüm hastanemizin seferber olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle 15 günlük vardiya sistemiyle çalışanlarımızın karantina altında iken tedavisinin yerinde yapılması hususunda hassasiyetlerinden dolayı Başhekimimiz Doç.Dr. Sayın Fatih DOĞAN beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bulaşın pik seviyede olduğu dönemlerde çocukların hastaneye geldikten sonra geri dönüşte 14 günlük izolasyon sürecine tabi tutmaları gerekecekti çocuklarımızın yalnızca bu sıkıntıyı yaşamamaları için gerekli sağlık tedbirleri alınıp ev ortamında kaldıkları yerlerde tedavi olmalarını sağlamaları sebebiyle Sayın Başhekimimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Adıyaman’ımız Türkiye ortalamasının çok çok üstünde bir gayret sarf etti, iyi ki varsınız diyoruz tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz."dedi.

 

Başhekimimiz Doç.Dr. Sayın Fatih DOĞAN ise " Kovid-19 ile mücadelede görevlerinin başında fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza moral vermek amacıyla tatlı ikramında bulunan Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Fehmi ÇELİK beye ve ekibine sağlık kahramanlarımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

 

Pandemi dönemindeki fedakar çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.