…
…
…
…
…
…
…
29 Haziran 2020, Pazartesi Adıyaman, Türkiye

Aziz Şehidimiz P. Teğmen Yunus GÜL, Okunan Mevlid-i Şerif ve Dualarla Anıldı


Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek ve Türkiye’nin hudut güvenliğini korumak amacıyla başlatılan Pençe-Kaplan Harekâtında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Yunus GÜL, şehadetinin 3. Gününde Mevlid-i Şerifle anıldı.

Kahraman Şehidimiz P. Tğm. Yunus GÜL, Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, İl Protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile şehadetinin üçüncü gününde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.   

Sürecin her anında görev alan Şehit-Gazi Birimimiz ve Psikososyal Destek Ekiplerimiz şehidimiz için okunan Mevlid-i Şerife katılım sağlayan vatandaşlarımıza ikramda bulundular. 

İkindi namazının ardından başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. İl Müftümüz Sayın Mehmet TAŞÇI, vatanın mukaddesatı, milletimizin birliği, bütünlüğü, huzur ve güveni için canlarını feda eden Şehit Piyade Teğmen Yunus GÜL ve tüm şehitler için dua ederek Allah’tan rahmet diledi.

Okunan Mevlid-i Şerif sonrası Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR ve beraberindeki heyet ile İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Şehit Piyade Teğmen Yunus Gül’ün babası Ali GÜL’e, şehidimizin kardeşleri ve ailesine başsağlığı ve sabır dilediler.