…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Haziran 2022, Pazar Adıyaman, Türkiye

Aziz Şehidim, Emanetin Emanetimizdir


Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR ve İl Protokolümüz, Sayın Valimizin Makam Aracıyla Gelerek Mutluluğunu Doyasıya Yaşayan Aziz Şehidimiz Mehmet KILINÇ'ın Kıymetli Emaneti Muhammed Eymen İçin Düzenlenen Sünnet Düğününde Can Evladımızın Heyecanına Ortak Oldular.

Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, 8 Mayıs 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet KILINÇ’ın 6 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen’in sünnet düğünü için Valilik Makam aracını tahsis etti.

Öğle saatlerinde Türk Bayrağı ve balonlarla süslenen makam aracı, şehidimizin 6 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen’i evinden alarak davetlilerin araçlarının katılımı ve Jandarma ve polis eskortu eşliğinde şehir turu atarak düğünün yapılacağı Hisar salona getirildi. 

Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR’ın da eşlik ettiği konvoy şehir turu atarak Muhammed Eymen’i evine bıraktı.

Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet KILINÇ’ın 6 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen’in sünnet düğününe Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR ve eşi Serinay ÇUHADAR Hanımefendi, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Süleyman KILINÇ, İl Jandarma Komutanımız Albay Sayın Bilgihan YEŞİLYURT, İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Sayın Hacı ERDENGİ, şehidimizin ailesi ve akrabaları ile Emniyet ve Jandarma personeli katıldı.