…
…
…
24 Mart 2021, Çarşamba Adıyaman, Türkiye

ASDEP Personelimiz Tarafından Dinamik Denetim Modeli Kapsamında Denetimler Gerçekleştiriliyor


Özel Sektörde Hizmet veren İşletmelerimiz, Dinamik Denetim Modeli Kapsamında Covid-19 Tedbirleri Çerçevesinde İl Müdürlüğümüze bağlı ASDEP Personellerimiz tarafından denetleniyor.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında oluşturulan "Dinamik Denetim Modeli" sürecinde "Haftalık Tematik Denetim Planı" kapsamında İl Müdürlüğümüz ASDEP personeli tarafından Adıyaman Merkez ve İlçelerinde tematik olarak Balıkçı, Manav, Kuruyemiş, Çay Ocağı, Kafe ve Lokantalarda Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK; “Koronavirüs ile mücadelede yeni bir dönemde yer alıyoruz. Hayatımızın tekrar normalleşmesi bizlerin alacağı tedbirlere bağlı. Bu sürecin akamete uğramadan devam etmesi Kamu kurumu olarak bizlerin gerçekleştireceği denetimler ile vatandaşlarımızın belirlenen kurallara uymasıyla daha etkin bir şekilde sağlanacaktır. Vatandaşlarımızdan beklentimiz Kontrollü Sosyal Hayat Kurallarına uyarak Maske - Mesafe ve Hijyen konusunda hassas davranarak rehavete kapılmamalarıdır.” dedi.