…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Adıyaman,Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun


İl Müdürlüğümüz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile çeşitli etkinlikler düzenledi.

Düzenlenen etkinliklere Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR’ın eşi Sayın Serinay ÇUHADAR, Belediye Başkanı Sayın Süleyman KILINÇ’ın eşi Sayın Hürmet KILINÇ ve İl protokol üyelerinin değerli eşleri katıldı.

İl Müdürlüğümüz ve Adıyaman Belediyesi iş birliğinde Demokrasi parkında açılan farkındalık standı ile başlayan etkinlikler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın çalışanlarına ve Belediyemizin Kadın Gelişim Merkezindeki kadınlara karanfil dağıtımıyla devam etti. Adıyaman Çocuk Evleri Sitesinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi. Aziz şehidimiz Ayhan YANIK’ın eşi Sayın Beyhan YANIK, Aziz şehidimiz Fırat DEMİR'in annesi Sayın Figen DEMİR, Aziz Şehidimiz Mehmet ORHAN'ın annesi Sayın Elif ORHAN, Aziz Şehidimiz Yunus GÜL'ün annesi Sayın Rukiye GÜL ile Aziz Şehidimiz Taha ULUÇAY'ın eşi Sayın Sümeyra ULUÇAY ziyaret edilerek Kadınlar Günü kutlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hizmet modellerinden faydalanan kadınlar ziyaret edilerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK; “İstiklal ve İstikbalimizin şekillenmesinde en önemli role sahip olan kadınlarımız bizler için çok değerlidir. İnancımız ve Milli kültürümüz hayatımıza kattıkları anlamdan dolayı kadını baş tacı etmiştir. Hepimiz mübarek annelerimizin ellerinde şekil alıyor, annelerimizden öğrendiklerimizle hayata başlıyoruz. Ablalarımız, kız kardeşlerimiz ve eşlerimizin yüreklerinden şekillenerek hayatımızı sürdürüyoruz. Kız çocuklarımıza örnek baba olma gayretiyle de sevgiyi, şefkati, paylaşmayı, koruyup kollamayı benliğimize inşa ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan, insanlığın ilk öğretmeni kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” Dedi.