…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Ekim 2021, Cuma Adıyaman, Türkiye

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Çocuklarımızdan Şiir Dinletisi


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle, Yatılı Kuruluşlarımızda Korunma ve Bakım Altında Bulunan Çocuklarımız Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda Şiir Dinletisi Gerçekleştirdiler.

Cumhuriyetimizin 98.Yıldönümünü kutlamak amacıyla İl Müdürlüğümüz Çocuk Hizmetleri Birimince organize edilen Şiir Dinletisi, Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey ve Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendinin Teşrifleriyle Gerçekleştirildi. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunmasıyla başladı. Açılış Konuşması, Yatılı Kuruluşlarımızda Kalan Çocuklarımızın Şiirlerini Okumaları ile devam eden programımız Halk Oyunları Gösterimiz ile tamamlandı. 

Yatılı Kuruluşlarımızda Kalan Çocuklarımızın Programın ardından Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey ve Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendiye çiçek takdiminde bulundular. Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey ve Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendi çocuklarımızı karşılıksız bırakmayarak, gerçekleştirilen programdan dolayı tebrik edip hediye verdiler. 

Bizleri yalnız bırakmayarak programa teşrif eden Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey ve Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz.