…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Kasım 2021, Cuma Adıyaman, Türkiye

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Etkinlikleri Gerçekleştirildi


25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Münasebetiyle İl Müdürlüğümüz tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Çok Amaçlı Toplum Merkezinde İl Müdürümüzün katılımlarıyla, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konferansı düzenlenerek Katılımcılara Finansal Okuryazarlık semineri verildi. 

İlimizde günün önemine istinaden hassasiyet ve farkındalık oluşturmak amacıyla Adıyaman Belediyemiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüz ile iş birliği içerisinde Demokrasi Parkı'nda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Standımızı açtık. Stant açılışında Basın Mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Günün önemine binaen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelenin vatandaşlarımızın desteği ile birlikte topyekün tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

Demokrasi Parkı'nda açtığımız stantta ilgi uyandırmak amacıyla Teknofest'te 3. olan IzeRO19 robotumuza BİLSEM ile İş Birliği içerisinde yazılım yüklenerek Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele sloganlarının duyurulması sağlandı.

Adıyaman Park AVM'de standımızın açılışını gerçekleştiren İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza karanfil ile bilgilendirme broşürümüzü dağıtarak Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede hassasiyet geliştirilmesinde öncülük etti.

Daha sonra kurumlarımızda çalışan kadınlara birimlerinde ziyaret gerçekleştiren İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, kadınlara verilmesi gereken değeri göstermek amacıyla  karanfil dağıttı.

Katkılarından dolayı Adıyaman Belediyemize, İl Emniyet Müdürlüğümüze, Adıyaman Park AVM ile Bilim ve Sanat Merkezimize teşekkür ediyoruz.