…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2021, Perşembe Adıyaman,Türkiye

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı


18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Şanlı Tarihimizin En Anlamlı Günlerinden Biri Olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri;

Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey'in Himayelerinde Belediye Başkanımız Sayın Dr. Süleyman KILINÇ Bey ile İl Protokolümüzün Katılımlarıyla Şehitliğimizin ziyareti ile başladı.

İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Ast.Üçvş Abddurahman EFE ve TÜMŞAD Başkanı Sayın Hacı ERDENGİ ile Birlikte, Aziz Şehitlerimiz Yusuf SÖNMEZ ve Sabri BAYIR'ın Kıymetli Aileleri ziyaret Edildi.

Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey'in Himayalerinde ve İl Protokolümüzün Katılımlarıyla, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz İçin Valiliğimizde Düzenlenen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"nde Şehit Yakınlarımıza ve Gazilerimize Devlet Övünç Madalyaları Takdim Edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Kapsamında Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey, Belediye Başkanımız Sayın Dr.Süleyman KILINÇ Bey ve İl Protokolümüz ile Birlikte, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sayın Hacı ERDENGİ Bey ve Kıymetli Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Kapsamında Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR Bey, Belediye Başkanımız Sayın Dr.Süleyman KILINÇ Bey ve İl Protokolümüzün Katılımlarıyla, Aziz Şehitlerimiz İçin Okunan Mevlid-i Şerifin Ardından Vatandaşlarımıza Bayrak ve Fidan Dağıtımı Gerçekleştirildi.

Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun.