…
…
…
…
…
…
…
21 Kasım 2019, Perşembe Zonguldak, Türkiye

Kıbrıs Gazileri ile Çocuklar " Nesiller Buluşuyor" Etkinliğinde Bir Araya Geldi


Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ’nün talimat ve destekleri, İl Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubesinin organize ve koordinesiyle Kahraman Kıbrıs Gazilerimiz ile çocuklarımızın konferans dâhilinde bir araya getirildiği ‘Nesiller Buluşuyor’ etkinliği gerçekleştirilmiştir.

21.11.2019 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonunda Zonguldak Gündüzlü Bakım Merkezi Müdürü Hasan TURGAL’ın sunuculuğunda gerçekleştirilen etkinliğe gazilerimiz ve çocuklarımızın yanında kuruluş müdürleri de katılım sağlamıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız eşliğinde başlayan konferans, İl Müftülüğünde görevli vaiz Salih TOPSAKALOĞLU’nun şehitlik ve gazilik kavramlarının dinimizdeki yeri ve önemini içeren konuşmasına müteakip Kıbrıs Barış Harekâtı’ nın tarihini anlatan video gösterimi ile devam etmiştir.

Ardından Kahraman Kıbrıs gazilerimizden Dursun YILMAZ, Muammer KARACA ve Mustafa TANOBA Kıbrıs Harekatı anılarını ve yazdıkları şiirlerini çocuklarımızla paylaşmışlardır. Çocuklarımız günün anısına ithafen gazilerimize çiçek hediye etmişlerdir. Konferans bitiminde ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla sahnede gazilerimiz ve çocuklarımız ile birlikte pankart açılmıştır. Program gazilerimizle birlikte çektirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından sona ermiştir.