…
…
…
…
…
…
05 Kasım 2019, Salı Bolu, Türkiye

İl Müdürlüğümüz Tarafından Çocuklarımıza Bolu-Yedigöller Gezisi Düzenlenmiştir


Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirilen 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısında alınan kararlar gereğince hakkında Danışmanlık Tedbir Kararı bulunan çocuklar ile Okul Destek Projesi ve göçmen çocukların bulunduğu 60 kişilik çocuk grubu ile 02.11.2019 tarihinde Yedigöller Gezisi düzenlenmiştir.

Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün koordinasyonunda yapılmakta olan 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu Kilimli İlçe Koordinasyon toplantısı ve İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Sayın Dr. Nevzat TAŞDAN’ın başkanlığında 24/10/2019 ve 25/10/2019 tarihinde gerçekleştirilmiş olup, yapılan toplantılarda 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında hakkında Danışmanlık Tedbir kararı alınan çocuklar ve muhacir ailelerin çocuklarının katılımı ile Bolu Yedigöller Milli Parkına bir kültür gezisi düzenlenmesi planlanmıştır. Planlanan gezi kapsamında 02/11/2019 tarihinde Kilimli Kaymakamlığı, Kilimli Belediye Başkanlığı, Zonguldak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün katılımı ve katkıları ile Yedigöller Milli Parkına bir kültür gezisi düzenlenmiştir.

Yapılan geziye Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal GÜMRÜKÇÜ, İl Müdür Yardımcısı Gülüzar YILMAZ ve Zonguldak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aşevi Müdürü Mevlüt KESKİN katılım sağlamıştır. Geziye katılan çocuklar, rehberler eşliğinde eşsiz tabiat manzarasında doğa yürüyüşlerini tamamlamışlar, Yedigöller’in oldukça güzel olduğunu belirtmişlerdir. Ayrıca çocuklar doğa yürüyüşü sırasında birbirleri kaynaşma fırsatı yakalamış ve doğa sevgisi hakkında konuşmuşlardır.

Yedigöller gezisini oldukça beğenen çocuklar, gezinin düzenlenmesinde katkıları olan başta Vali Yardımcısı ve Kilimli Kaymakamı Dr. Nevzat TAŞDAN olmak üzere katılım gösteren herkese teşekkür etmişlerdir.