…
…
…
…
22 Eylül 2019, Pazar İstanbul, Türkiye

Çocuk Hakları Komitesi Olarak Teknofest’e katıldık


Çocuk Hakları İl Komitesi olarak ülkemizin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Teknofest’e katılma fırsatı yakaladık.

17-22 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Havalimanında yapılan festivalde ve ülkemizin milli teknoloji konusundaki ilerlemelerinde büyük rol oynayan kuruluşların yer aldığı programa ilimiz Çocuk Hakları Komitesi, Okul Destek Projesi kapsamında desteklenen çocuklar ve kuruluşlarımızda korunma ve bakım altında bulunan çocuklar katılım gösterdi.

Üniversite, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının milli teknoloji alanında yapmış olduğu çalışmaların sergilendiği festival kapsamında Solo Türk ve Türk Yıldızlarının yapmış olduğu gösteri uçuşunu festivale katılan çocuklarımız oldukça beğendi.

Özellikle ülkemizin milli teknolojisinde yapmış olduğu büyük atılım karşısında çocuklarımız oldukça etkilenmiş ve festival boyunca yapılan tüm etkinliklere katılma fırsatı yakalamışlardır.

Bu doğrultuda festivale katılan tüm çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanması konusunda desteklerini esirgemeyen Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teşekkürlerimizi sunarız.