…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Ağustos 2022, Çarşamba Yalova, Türkiye

İl Müdürlüğümüz İle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Koordinasyonunda Çanakkale Gezisi Düzenlendi


İl Müdürlüğümüz ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi koordinasyonunda Kıymetli Şehit Ailelerimiz, Kahraman Gazilerimiz ve Ailelerinin katılımlarıyla Çanakkale gezisi düzenlendi.

Gerçekleştirilen gezide; Çanakkale Şehitler Abidesi, Çanakkale Türk Şehitliği, Mustafa Kemal Çanakkale’de Anıtı, Vatan ve Milli Mücadele Anıt Rölyefi ve Atatürk Heykeli, Conkbayırı Yeni Zelanda Anıtı ve Atatürk Anıtı, Truva Atı, 57. Piyade Alayı Şehitliği, Rumeli Mecidiye Tabyası ve Seyit Onbaşı Anıtı, Türk Siperleri, Çanakkale Saat Kulesi, Aynalı Çarşı ziyaret edilmiş olup, tarihe damga vurmuş, inancın nasıl güçlü bir kale olduğunu gösteren, az rastlanır bir mücadelenin zaferi yüreklerde hissedilerek Kıymetli Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz yad edildi. Akabinde Çanakkale’de Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın faaliyete geçirdiği Şehit Aileleri ve Gazi Evi’ne ziyaret gerçekleştirildi.