…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Kasım 2022, Cuma Yalova,Türkiye

Balık Adamlar 7 Madalya İle Döndü


Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 14-16 Kasım 2022 tarihlerinde, Antalya İlinde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yüzme Türkiye Şampiyonası’na İlimizi temsilen Müdürlüğümüze bağlı kuruluşumuz Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bakım ve korunma altında bulunan Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü sporcularımız Varol VASİLİCA ve Furkan ULAŞLI katılım sağladı. Şampiyona sonucunda; 6 yarışa giren sporcumuz Varol VASİLİCA;

50 m. Serbestte 1.lik

100 m. Serbestte 1.lik

200 m. Serbestte 1.lik

50 m. Sırtüstünde 1.lik

100 m. Sırtüstünde 1.lik

200 m. Sırtüstünde 1.lik dereceleri ile Türkiye Şampiyonu oldu. Daha önce de defalarca Marmara Bölge ve Türkiye Şampiyonu olan Varol VASİLİCA ilk defa 6 dalda Türkiye Şampiyonu olarak başarısını katladı. Ayrıca Ülkemizi temsilen Yurt Dışı Engelli Sporcular Yarışmaları’na katılmaya hak kazandı.

Sporcumuz Furkan ULAŞLI ise 1 yarışa girdi ve 50 m. Serbestte Türkiye üçüncüsü olarak Bronz madalya kazandı.

Bu süreçte destek ve katkılarından dolayı Kuruluş Müdürümüz Adem ÇİÇEK’e, kuruluş çalışanlarına, antrenmanlarını yaptıran ve takip eden Antrenör Engin TOPRAK’a ve başarılı olup bizi gururlandıran sporcularımıza teşekkür ederiz.

Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet almakta olan sporcumuz Varol VASİLİCA’ya Yurt Dışı Engelli Sporcular Yarışmaları’nda başarılar diliyoruz.