…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Mayıs 2021, Cuma Van Türkiye

Vali Mehmet Emin Bilmez, Eşi Meral Bilmez, İl Müdürümüz Tarık KUŞMAN ve Beraberindeki Protokol ile Şehit Ailelerini Ziyaret Ederek Bayramlarını Kutladılar


             İl Müdürümüz Tarık Kuşman, Yukarı Norşin Camisinde kılınan Bayram Namazı sonrası Vali Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve İl Müdür Yardımcımız Mehmet Salih Atlı ile beraber Akköprü Mezarlığında Şehitlerimiz için düzenlenen Kur-an’ı Kerim Tilavetine katılarak vatandaşların bayramlarını kutladılar.

             İl Müdürümüz Tarık Kuşman ve İl Müdür Yardımcımız Mehmet Salih Atlı müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızda hizmet alan kadın, çocuk ve özel gereksinimli kişileri ziyaret ederek bayramlarını kutlayarak hasbihal ettiler.

             Sonrasında İl Müdürümüz Tarık Kuşman, Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve eşi Şebnem Yiğit, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, eşi Müşerref Aydın ve İl Müdür Yardımcımız Mehmet Salih Atlı ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

             Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez ve beraberindeki protokol ile beraber ilk olarak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Şehit İsa Baki’nin ağabeyi Ahmet Baki’nin evini ziyaret etti. Dernek Başkanı Baki ve şehidin ailesi tarafından karşılanan Vali Bilmez ve eşi Meral Bilmez, bir süre aile fertleriyle hasbihal ederek bayramlarını kutladı.