…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Mayıs 2021, Cuma Uşak, Türkiye

Valimiz Sayın Funda Kocabıyık, Ramazan Bayramı münasebetiyle kuruluşlarımızı ziyaret etti.


Valimiz Sayın Funda Kocabıyık, Ramazan Bayramı'nın 2. gününde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi,  Çocuk Evleri Sitesi ve Orkide Umut evini  ziyaret etti. 


İlk olarak Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramlarını tebrik edip, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.


Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle her fırsatta birlikte olmaya gayret ettiklerini belirten Vali Funda Kocabıyık, “Üzerimizde sonsuz emekleri olan büyüklerimizin hakları hiçbir zaman ödenmez. Onlar bizim başımızın tacıdır. Bayramlarımız büyüklerimize hürmetimizi gösterebileceğimiz en güzel zaman dilimi. Onların bilgeliği, birikimi, tecrübesi yolumuzu aydınlattığımız ışık. Onlar bizim çınarlarımız. Bugünlerimizi ilmek ilmek dokuyan büyüklerimizin yanında olma sırası bizde. Her zaman büyüklerimizin destekçisiyiz. Onların huzurla ve sağlıkla bir ömür geçirmelerini sağlamak en önemli görevimiz. Mübarek Ramazan Bayramı'nda tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor, Allah' tan nice beraber, mutlu bayramlara ulaşmayı niyaz ediyorum.” dedi.


Huzurevi ziyaretinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerini ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık, burada kalan çocukların Ramazan Bayramlarını kutladı. 


Aile sıcaklığından mahrum kalan çocuklara Devletimizin şefkatli kollarının her zaman açık olduğunu vurgulayan Vali Funda Kocabıyık, “Çocuklarımız bizlere verilen emanet. Hepsi bu toprakların evlatları. Onlar, bizim bam telimiz. Yetişkinlikler olarak onların gözlerinde yaş değil yüzlerinde sıcak bir gülümseme bırakmak görevimiz. Evlatlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bu mübarek gün vesilesiyle, dil, din, ırk ayrımı yapmadan dünyanın neresinde olursa olsun çocukların zulüm, acı görmemesini yüce Allah' tan niyaz ediyorum“ dedi.


Çocuk evi ziyaretinin ardından Orkide Umut Evini ziyaret eden Vali Funda Kocabıyık, evde kalan gençlerin bayramlarını kutladı.

Bayram ziyaretlerin önemli ve memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Funda Kocabıyık, “Ramazan Bayramı münasebetiyle Orkide Umut Evi’nde kalan çocuklarımızı ziyaret ettik, onların bayram sevincine ortak olduk. Kızlarımızla daha önce bir programda buluşmuş, onlar da beni evlerine davet etmişlerdi. En güzel davete ben de icabet ettik. Anılarımıza anı ekledik. Kızlarımızla sürekli bir arada olmak, sevgimizi paylaşmak mutluluk verici“ dedi.


Ziyaretleri sırsından Vali Funda Kocabıyık’a, Vali Yardımcısı Bekir Abacı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Peltek eşlik etti.