…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
13 Mayıs 2021, Perşembe Uşak, Türkiye

Valimiz Sayın Funda Kocabıyık Ramazan Bayramı Dolayısıyla Uşak Şehitliğini Ziyaret Etti


Valimiz Sayın  Funda Kocabıyık Ramazan Bayramı dolayısıyla Uşak Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlikte Kuran-ı Kerim tilavetinin ve dua edilmesinin ardından protokol üyeleriyle birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakan Vali Funda Kocabıyık, şehit aileleri ile sohbet ederek sabırlar diledi.


Şehitlik ziyaretine Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Altay, İsmail Güneş, Özkan Yalım, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, İdare Mahkemesi Başkanı Sabri Burçin ARSEVEN, il protokolü, şehit yakınları, daire müdürleri, askeri erkân, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.


Ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Vali Funda Kocabıyık, “Mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle Şehitliğimizi ziyaret ettik, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualarımızı ettik. Vatanımızda bu mübarek günleri huzurla yaşamamız için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmetle andık. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz bayrak uğruna, vatanımıza göz dikenlere kendilerini siper ettiler. Onlara minnetimiz ebediyete kadar sürecek. Onların cesareti ve kahramanlığı ebediyete kadar yolumuzu aydınlatacak. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.