…
…
…
…
…
…
13 Aralık 2023, Çarşamba Trabzon, Türkiye

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım, Çocuklarla Bir Araya Geldi.


Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım, 10 Aralık “Dünya İnsan Hakları Günü” etkinlikleri kapsamında, İl Müdürlüğümüze bağlı Fatih Çocuk Evleri Sitesi, Trabzon Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Destek Merkezi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Özel bir mekânda 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilen akşam yemeğinde samimi ve sıcak bir ortam oluştu. Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım programa katılan çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti, hatıra olarak kalması amacıyla tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Yemek sonrasında doğum günü 11 Aralık olan bir çocuğa sürpriz doğum günü pastası kesildi. Çocukların mutluluklarının yüzlerine yansıdığı görüldü.

Akşam yemeği programında Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım’a; İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Mustafa Erdem, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı Aytaç Bayırlı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seha Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, İl Yazı İşleri Müdürü Selami Turhal, İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, STK’lar ve diğer ilgili personeller eşlik etti.