…
…
18 Aralık 2023, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürlüğümüzde Devir-Teslim Töreni Gerçekleşti


Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Hanımefendinin tensipleriyle, Karabük İl Müdür Yardımcılığı görevinden, Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Kıymet BOZTAŞ göreve başladı.

15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler Tokat İl Müdür Vekili olarak görev yapan Mahmut ÖZDEMİR, yapılan tören ile görevini Kıymet BOZTAŞ’a devretti.

Törende ÖZDEMİR,  ‘‘ Bu bir bayrak yarışı. 7.5 yıldır İl Müdür Vekilli olarak bu güzide kurumda mesaim oldu. Bugün itibariyle veda ediyorum. Yeni İl Müdürümüz Kıymet BOZTAŞ Hanımefendiye yeni dönemde başarı dileklerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

İl Müdürümüz Kıymet BOZTAŞ ise; “Değerli Müdürüm Mahmut ÖZDEMİR’in bu zaman kadar verdiği hizmetler ve Tokat’a kattığı değerler için teşekkür ediyorum. Bizde devraldığımız hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşımak adına ekibimizle yoğun bir tempoda çalışacağız inşallah. Rabbim, bu önemli göreve gelmemize takdir gösterenlere ve Tokat halkına mahcup etmesin. Faydalı işler yapmayı nasip etsin. ” dedi.