…
…
…
…
13 Mart 2024, Çarşamba Ankara- Türkiye

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ile İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi


Genel Müdürümüz Sayın Muharrem Kurt, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E.Tuğgeneral Sayın İsmail Şanlı ile istişarelerde bulundular.

Ülkemizin dört bir yanındaki şehit aileleri ve gazilere daha etkili hizmet sunabilmek adına, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği ve koordinasyon çalışmalarımızı artırma çabalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda, Genel Müdürümüz Muharrem Kurt başkanlığındaki heyetimiz, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tuğgeneral İsmail Şanlı’yı ziyaret ederek, çalışma arkadaşları ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

Genel Müdürlüğümüzden toplantıya Ar-Ge ve Proje Daire Başkanı Halit Çağdaş, İstihdam Daire Başkanı Fatih Bozkurt, çalışma arkadaşlarımız Fatma Ayşe Güngör, Şükran Duman ve Selim Cebrail Irmak katılım sağladılar. Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'ndan Bilgi ve İletişim Müdürü Gökhan Kasımlıoğlu, Bağışlar Müdürü Sedat Uzuncezar, Yardımlar Müdürü Ercan Kaplan, Mali İşler Müdürü Erdinç Karasu, Hukuk Müşaviri Buket Yaltı Korkmaz ve Bilgi İşlem Sorumlusu Senem Bilgin'den oluşan heyet katılım sağlayarak,  şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetlerde karşılıklı destek ve ortak stratejiler konusunu ele aldılar.

Şehit ailelerine ve gazilere daha etkili hizmet sunmak adına birlikte çalışmanın önemine dikkat çeken Genel Müdürümüz Muharrem Kurt, "Bu işbirliği çabalarımız, kurumlar arası etkileşimi sadece artırmakla kalmayacak, aynı zamanda şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetlerimizi daha etkili, daha hızlı ve duyarlı bir şekilde sunma kapasitemizi güçlendirecektir. Kararlılıkla, birlikte daha güçlü, daha etkili ve insan odaklı hizmetlere ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E.Tuğgeneral İsmail Şanlı da şehit yakınları ve gazilere yönelik her hizmette vakıf olarak işbirliğine hazır olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.