…
…
…
…
20 Mart 2024, Çarşamba Ankara - Türkiye

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ile İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi


Genel Müdürümüz Sayın Muharrem Kurt, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Sayın Bilal Topçu ile istişarelerde bulundular.

Genel Müdürümüz Muharrem Kurt ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Bilal Topçu arasında gerçekleşen istişare toplantısı, ülkemizin dört bir yanındaki şehit aileleri ve gazilere daha etkili hizmet sunma hedefi doğrultusunda önemli adımların atıldığı bir platform oldu.

 Genel Müdürlüğümüzden toplantıya Ar-Ge ve Proje Daire Başkanı Halit Çağdaş, İstihdam Daire Başkanı Fatih Bozkurt, çalışma arkadaşlarımız Fatma Ayşe Güngör, Şükran Duman ve Selim Cebrail Irmak katılım sağladılar. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Bilal Topçu ve çalışma heyeti katılım sağlayarak,  şehit yakınları ve gazilere yönelik hizmetlerde karşılıklı destek ve ortak stratejiler konusunu ele aldılar. Toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği ve koordinasyon çalışmalarının önemi üzerinde duruldu.

Genel Müdürümüz Muharrem Kurt, toplantıda yaptığı açıklamada, "Bu işbirliği çabalarıyla, kurumlar arası etkileşimi artırmanın yanı sıra, şehit yakınları ve gazilere daha etkili, hızlı ve duyarlı bir şekilde hizmet sunma kapasitemizi güçlendireceğimize inanıyorum. Kararlılıkla, birlikte daha güçlü ve insan odaklı hizmetlere ulaşacağımıza inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Bilal Topçu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit yakınları ve gazilere yönelik her türlü hizmette vakıf olarak işbirliğine hazır olduklarını belirtti.