…
…
…
…
…
15 Şubat 2022, Salı Ankara,Türkiye

Genel Müdür YALÇIN, Bilkent Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Gazilerimizi Ziyaret Etti.


Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür V. Şemseddin YALÇIN, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören gazilerimizi ziyaret etti.

Devletin bekası için düşünmeden hayatlarını ortaya koydukları esnada yaralanan kahraman gazilerimiz, tedavi altına alındıkları Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Müdürlüğümüzce ziyaret edildi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Engin KOYUNCU ‘dan tedavi gören gazilerimiz ve hastane çalışmaları hakkında bilgi alındı. Odalarında tedavi gören bütün gaziler, samimi duygularını ifade ederek devletimizden ve yapılan çalışmalardan memnun olduklarını, her geçen gün verilen yeni imkânlarla huzur içinde yaşadıklarını belirterek devletimizin güçlenerek bütün hain planlardan kurtulup geleceğe umutla bakabilmemiz için her daim fedakârca çalışan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Genel Müdür V. Şemseddin YALÇIN, gazilerle yaptığı sohbette şehit yakınlarımız ve gazilerimizin hizmetinde olmaktan büyük bir onur duyduklarını, onların dualarının bereketiyle heyecan ve azimle çalıştıklarını belirterek Sayın Bakanımız Derya YANIK Hanımefendinin selam ve şifa dileklerini iletti. Hastane yönetimine ve çalışanlara teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.