…
…
…
…
…
15 Şubat 2022, Salı Ankara,Türkiye

81 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.


Şehit Yakınları ve Gazilerimize yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik, Genel Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde 81 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile Şehit yakınları ve Gazilerimizden birinci derecede sorumlu İl Müdür Yardımcılarının katılımları ile çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür V. Şemseddin YALÇIN, Araştırma-Geliştirme ve Proje Dairesi Başkanı S. Rauf OĞUZ, İstihdam Daire Başkanı Ömer ÖĞREDİCİ, Sosyal ve Ekonomik Haklar Koordinasyon Daire Başkanı İlknur ÇİFTEHAN, Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Halit ÇAĞDAŞ ve 81 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün, İl Müdür Yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirilen çevrimiçi toplantıda, Şehit yakınları ve Gazilerimize yapılan hizmetlerle ilgili, Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin beklentileri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Genel Müdürlüğümüzün önümüzdeki aylarda gerçekleştireceği projeler, yapılacak programlar ve sahada karşılaşılan sorunlar tek tek ele alınırken, İl Müdürlüklerimizin görüş ve önerileri dikkatle not edildi.Katılımı yüksek ve verimli ve bir toplantı olduğu değerlendirildi.

Genel Müdürlüğümüz yetkilileri ve toplantıya iştirak eden 81 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılarımız tarafından belirli periyotlarda, bu tip toplantıların tekrarlanmasının faydalı olacağı hususunda görüş birliğine varıldı.