…
…
…
20 Haziran 2022, Pazartesi Türkiye

Babalar Günü münasebetiyle Sayın Bakanımız Derya YANIK Hanımefendi'nin rehberliği ve Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonu ile 81 ilimizdeki şehit babaları ziyaret edildi.


“Babalar Gününde” Şehitlerimizin Kıymetli Babalarıyla Beraberdik.

Güçlü bir aile yapısının temelini oluşturan, yaşamımızın her alanında varlıklarıyla bizlere kuvvet veren, huzurun, güvenin ve fedakarlığın sembolüdür babalarımız. Var olduğumuz andan itibaren bizi kötülüklerden koruyan,  çıkarsız sevgi ve emeğin tükenmez kaynağıdır.

Peygamber Efendimiz (S.A.V) Hadis-i Şerifinde “Babanın çocuğuna duası, Peygamberin ümmetine olan duası gibidir” buyurarak ailesinin mutluluğunu, kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir.

Bu özel günde; Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendinin rehberliğinde, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünün organize ettiği “Babalar Günü” programları Bakanlığımız ve 81 İl Müdürlüğümüzün katılımıyla geride evlatlarını bırakma pahasına canlarını vatanımız için feda etmiş Şehitlerimizin kıymetli Babalarına ziyareti ile gerçekleştirildi.

Babalarımızın rızasını ve hayır duasını alabilmek ümidi ile; başta Aziz Şehitlerimizin Babaları, Kahraman Gazilerimiz ve babaları olmak üzere, ulu bir çınar gibi gölgesine sığındığımız tüm babalarımızın “Babalar Gününü” kutluyor, ahirete irtihal etmiş olanları da rahmetle anıyoruz.