…
04 Temmuz 2022, Pazartesi Ankara,Türkiye

374 Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınının Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Yapılacak


05 Temmuz 2022 Salı günü 374 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına yerleştirilmesi teklifi gerçekleştirilecek.

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 374 kadroya noter huzurunda eğitim durumlarına göre şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına yerleştirilmesi teklifi yapılacak.

Kamu kurumlarına yerleştirme töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Derya YANIK Hanımefendi'nin katılımıyla 05 Temmuz 2022 tarihinde Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kamu kurum ve kuruluşlarında avukat, arkeolog, büro personeli, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, eczacı, fizyoterapist, hemşire, kuran kursu öğreticisi, mimar, mühendis, öğretmen, redaktör, sağlık memuru,  sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, teknisyen, tekniker, veteriner hekim, hizmetli ve sürekli işçi unvanlarındaki kadrolara atama teklifi yapılacak.

Bu yerleştirme teklifi ile bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 47 bin 437’ye ulaşacak.

Atama sonuçları aynı gün saat 18:00 itibarıyla https://sosyalatama.aile.gov.tr/ adresinden öğrenilebilecek.