…
…
…
…
…
…
14 Ekim 2020, Çarşamba Türkiye,Sinop

Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi Umut Evimizde Kalan Çocuklarımızla Bir Araya Geldi


Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi, İl Müdürlüğümüze bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bünyesinde hizmet veren Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklarımızla bir araya geldi.

Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi, Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklarımızla bir araya gelerek sohbet etti. Onlarla yakinen ilgilenerek istek ve beklentilerini dinledi. Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendiye İl Müdürümüz Melih Keleş çocuklarımızın genel durumu ve kurum faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan çocuklarımız, el sanatları kursunda kendi elleriyle yaptıkları tel kırma işlemesini Sayın Valimizin Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi’ye hediye ettiler.

Ziyarette Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi, Zümrüd-ü Anka Umut Evinde kalan bir kız çocuğumuza doğum günü sürprizi gerçekleştirerek, çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdiler.

Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu Hanımefendi’nin Zümrüd-ü Anka Umut Evini ziyaretine, İl Müdürümüz Melih Keleş, İl Müdürlüğümüze bağlı Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen eşlik etti.