…
…
04 Nisan 2024, Perşembe Samsun, Türkiye

Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlanan Gençlerimiz İftar Sofrasında Buluştu


İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, Müdürlüğümüze bağlı Atakum Çocuk Evleri Sitesi'nde koruma ve bakım altında bulunan gençler ve sosyal hizmet modellerinden yararlanan gençler ile iftarda bir araya geldi.

Programda, şuan koruma ve bakım altındaki gençler ile daha önce kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında bulunduktan sonra reşit olarak ayrılan gençler bir araya gelerek, deneyim paylaşımında bulundular ve birbirlerini motive ettiler.

Programda gençlere önderlik yapan İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, bu tür programları önemsediklerini belirterek, "Bakım hizmetinden yararlanan çocuklarımız bizim evlatlarımızdır. Onların her zaman yanında olmaya ve onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu programda da geçmişte kurum bakımı altında bulunmuş ve kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış gençlerimizle şu an bakım hizmeti almakta olan gençlerimizi bir araya getirdik. Hayata atılan gençlerimizin tecrübelerini dinledik. Amacımız, gençlerimizin bir taraftan yetişkinliğe tam olarak hazırlanmasına yardımcı olmak diğer taraftan bakım sürecinden bağımsız hayata geçişini olabildiğince kolaylaştırmak." dedi.