…
…
…
…
27 Mart 2024, Çarşamba Manisa-Türkiye

İl Müdürlüğümüz ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi arasında “Eğitim ve İş Birliği Protokolleri” İmzalandı


İl Müdürlüğümüz ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi arasında “Eğitim İş Birliği Protokolleri” imzalandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana KİBAR, İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cenk YOLDAŞ’ın imzaları ile 27.03.2024 tarihinde her iki kurum arasında karşılıklı eğitsel faaliyetler ve ortak çalışmalar geliştirilmesine yönelik iki protokol imzalandı.

Ana protokol kapsamında; Manisa Celal Bayar Üniversitesinde görevli öğretim elemanları ile İl Müdürlüğümüz çalışanlarının eğitim, öğretim, kültür, sanat, spor ve araştırma-geliştirme alanlarında karşılıklı tecrübe paylaşımında bulunması ve Müdürlüğümüz personellerinin eğitim ve sertifikasyon süreçlerinin gerçekleştirilmesi yönünde iş birliği sağlanması;

Ek protokol kapsamında ise; Müdürlüğümüz personellerine yönelik “Şiddetle Mücadelede Meslek Elemanlarına Yönelik Başlangıç Düzey Temel Eğitim Programı” başlığı ile eğitici eğitimi düzenlenmesi amaçlandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen imza töreninde; Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana KİBAR “Şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak her iş birliğinde yer almaktan mutluluk duyduklarını” ifade etmiş olup İl Müdürümüz Mustafa KILIÇ ise “Söz konusu eğitimlerin personellerimizin mesleki gelişime önemli katkı sağlayacağını vurgulayarak hizmetlerimizin geliştirilmesi yönünde sağlanacak iş birliklerinin artması.” yönünde temennilerini iletti.