…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Kasım 2019, Perşembe Kütahya, Türkiye

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Ekim 2019 Ayı Etkinlikleri


Domaniç’te yaşayan Kore Gazimiz Arif ATA “Yaşlılar Günü’’ kapsamında ziyaret edildi.

 

Ekranla Değil Akranla Büyüsün Projesi kapsamında 6 çocuğumuzla birlikte Tavşanlı Ada Stadyumu’nda Tavşanlı Linyitspor-Bozüyükspor müsabakasını izlendi.

 

Ekranla Değil Akranla Büyüsün Projesi kapsamında çocuklarımız ve aileleri ile birlikte toplamda 59 kişiye Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonunda “Teknoloji Bağımlılığı” konusunda eğitim verildi.

 

“Okul Destek Projesi” kapsamında takip ettiğimiz 2 çocuğumuzla birlikte “Muhtarlar Günü’’ kapsamında Muhtarlar Derneği ve Tavşanlı Ulucami Mahallesi Muhtarlığı ziyaret edildi. “19 Ekim Muhtarlar Günü’’ programına katılım sağlandı.

 

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü AEP Eğiticisi Sosyolog Seçil SARGIN YAMAN tarafından hizmet bölgesi olan Tavşanlı, Domaniç, Emet ve Hisarcık ilçelerinde bulunan DPÜ Meslek Yüksek Okullarında ülkenin dört bir yanından eğitime gelen gençlerimize eğitim gördükleri şehri tanıtmak amacıyla “Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya” isimli seminer verildi. Kütahya’nın ve ilçelerinin kuruluşundan bugüne tarihi,  yetiştirdiği önemli şahsiyetleri, gelenek-görenekleri, yemek kültürü ve turizm zenginliğinin anlatıldığı seminerlere Hisarcık Kaymakamı Hasan Musab OKATAN ve Domaniç Kaymakamı Mesut OZAN katıldı. Seminere öğrencileri tarafından yoğun ilgi ve katılım sağlandı.

 

Tavşanlı Muharib Gaziler Derneği tarafından Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’müze ziyaret gerçekleşti.

 

İl Müdürümüz Ömer TURAN ile birlikte Şehit Ayhan BÜTÜN ve Şehit Abdurrahman ALTINBAY’ın aileleri ziyaret edildi.

 

Hizmet bölgelerimizde bulunan 6 Şehit Yakını ve 4 Gazimiz evlerinde ziyaret edildi.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerine katılım sağlandı.

 

Ekim ayında önleyici faaliyet olarak AEP eğitimleri kapsamında 18 eğitim gerçekleştirildi. Gerçekleşen eğitimlerde 183 erkek, 313 kadın olmak üzere toplamda 496 kişiye ulaşıldı.

 

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele kapsamında 2 eğitim gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde 5 erkek, 8 kadın olmak üzere toplamda 13 kişiye ulaşıldı.