…
…
…
…
19 Kasım 2019, Salı Kütahya, Türkiye

2019 Yılı 5. Çocuk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleşti


2019/5 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcımız Mustafa GÜNEY başkanlığında 19 Kasım 2019  tarihinde saat  14:00’da Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

 

Toplantıya; Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Baro Başkanlığı, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, İl Göç Müdürlüğü, E Tipi Kapalı ve Açık İnfaz Kurumu Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda; İl Koordinasyon Sekretarya Birimi tarafından, 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında 2019 yılının Eylül/Ekim aylarında Müdürlükler tarafından çocuk hizmetleri alanında yürütülen iş ve işlemlere dair bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantıda çocuk hizmetleri alanında planlanan çalışmalar ve hizmetlerin yaygınlaştırılmasına yönelik görüş ve önerilere yer verilerek toplantı sonlandırıldı.