…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
11 Haziran 2021, Cuma Kırşehir, Türkiye

Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre’yi Anma Programı Düzenlendi.


Müdürlüğümüze bağlı Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre’yi Anma Programı düzenlendi.

UNESCO; Hacı Bektaş Veli'nin vefatının 750. yıldönümü, Yunus Emre'nin 700. yıldönümü ve Ahi Evran'ın doğumunun 850. yıldönümü olması sebebiyle 2021 yılını bu isimleri anma yılı ilan etti. Bu sebeple Müdürlüğümüze bağlı Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde program düzenlenmiştir. Programa; İl Müdürümüz Sayın Ramazan Baykara, İl Müftümüz Sayın Mehmet Yaman, Kültür ve Turizm İl Müdür Yrd. Sayın Eyüp Temur, İl Müdür Yardımcılarımız, Çocuk Kuruluş Müdürlerimiz, kuruluş personellerimiz ve kuruluşta kalan çocuklarımız katılım sağlamıştır.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaları İl Müdürümüz, İl Müftümüz ve Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcımız yapmıştır. Ardından Fatma Bacı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocuklarımızın hazırladığı şiir, skeç gösterisi, ilahi dinletisi ve slayt gösterimi ile program sonlanmıştır.

Gerçekleştirilen programda başka Kuruluş Müdürümüz olmak üzere emeği geçen tüm personellerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.