…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Temmuz 2024, Pazartesi Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programımız.


“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programımız.
- Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan 15 Temmuz Anı Defteri’ni imzaladılar.
- Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, İl Protokolü, İl Müdürümüz Sayın Çiğdem AÇIKYILDIZ KAZEL 15 Temmuz Dayanışma ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilimizde faaliyet gösteren Şehit ve Gazi derneklerini ziyaret ederek dernek başkanı ve üyeleriyle bir araya geldiler.
- İl Müdürümüz Sayın Çiğdem AÇIKYILDIZ KAZEL, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programa katılım sağlamıştır.
- Valiliğimiz himayelerinde Müdürlüğümüz koordinesinde Sayın Valimiz Mehmet MAKAS, eşi Elif MAKAS Hanımefendi, İl Protokolünün katılımıyla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programda Şehit yakınlarımız, Gazi ve Gazi yakınlarımız ile akşam yemeğinde bir araya geldik.
- Vali Yardımcımız Sayın Oktay ERDOĞAN, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan 15 Temmuz Anı Defteri’ni imzaladılar.
- İl Müdürümüz Sayın Çiğdem AÇIKYILDIZ KAZEL, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen programlarda yer alan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerini iletti.