…
…
…
…
…
…
…
…
04 Haziran 2021, Cuma Karabük,TÜRKİYE

Kuruluş Müdürümüzü Yeni Görev Yerine Uğurladık


Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızdan Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde Kuruluş Müdürü olarak görev yapan Mustafa TOSUNOĞLU’na veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Safranbolu Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Müdür Yardımcıları, kuruluş müdürleri ve personellerimiz katıldı.

Programda İl Müdürümüz SÖKMEN “Dört yıl boyunca birlikte çalıştığımız ve Müdürlüğümüz bünyesinde yürüttüğümüz hizmetlere katkılar sunan TOSUNOĞLU’na, şahsına münhasır özverili kişiliği ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edip, bundan sonraki görev yeri olan Ankara’da başarılı ve sağlıklı bir ömür geçirmeyi temenni ederken; Safranbolu Kaymakamı TÜRKÖZ ise başarılı çalışmalarından dolayı TOSUNOĞLU’na teşekkür ederek başarı belgesi ile kendisini ödüllendirdi.

Bakanlığımız bünyesindeki Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına Şube Müdürü olarak uğurladığımız Mustafa TOSUNOĞLU’na İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ve kuruluş personellerinin çeşitli hediyeler vermesinin ardından program sona erdi.