…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Kasım 2022, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Ulusal Hane Ziyaretleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi


Ulusal Hane Ziyaretleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Vali Yardımcımız Sayın Fatma Turhan Keser Başkanlığında Dulkadiroğlu Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Sayın Yardımcımız Fatma Turhan Keser, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Necati Okay, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcılarımız ile Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Mutlu Kaya “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlanan Ulusal Hane Ziyaretlerinde İl Müdürlüğü olarak şehrimizde bulunan tüm hanelere ziyaret gerçekleştirmek üzere bir seferberlik içinde çalışmaktayız. Eylül ayında başladığımız ziyaretler öncesi planlamamızı yaptık ve bugün Andırın, Çağlayancerit, Nurhak ve Ekinözü ilçelerimizde ziyaretlerimizi tamamladık. Diğer ilçelerimizde de ziyaretlerimiz tamamlanmak üzere, çalışanlarımız Kahramanmaraş’ta çalınmadık kapı bırakmayacak. Arz odaklı hizmet kapsamında görevlerini yerine getiriyorlar” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Necati Okay ise; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile güzel işbirlikleri yaptıklarını ilçede bulunan Sosyal Hizmet Merkezinin Dulkadiroğlu ilçesine yaptığı katkıları belirterek sözlerini tamamladı.

Vali Yardımcımız Sayın Fatma Turhan Keser Yaptığı konuşmada; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün devletimizin sıcak yüzü olduğunu, yapılan ziyaretlerle vatandaşımızın sorunlarının yerinde tespit edildiğini ve müdahalenin yerinde yapılmasıyla vatandaşlarımızın incinmediğini belirtti.

Toplantının ikinci kısmı İl Müdürümüz Mutlu Kaya Başkanlığında devam ederken yapılan hane ziyaretleri ilçe ilçe değerlendirildikten sonra toplantı tamamlandı.

İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcılarımız ile Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz toplantı sonrası Dulkadiroğlu Sosyal Hizmet Merkezi çalışanlarımızı ziyaret etti.