…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mart 2021, Çarşamba Kahramanmaraş,Türkiye

Şubat Ayı Sosyal Hizmet Merkezleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Düzenlendi


Toplantıya Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Belediye Başkanı Necati Okay, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, İl Müdür Yardımcılarımız ile İlimizde bulunan SHM’ lerimizin idarecileri katılım sağladı.

Açılış konuşması yapan Sayın Kadir Okatan “İlçemizde hizmet veren Dulkadiroğlu Sosyal Hizmet Merkezi dezavantajlı vatandaşlarımıza hizmet sunarken ilçemiz de onlarca hizmet modeliyle vatandaşa ulaştığını görüyoruz. Bu toplantıyı ilçemizde yapmaları vesilesiyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze ve katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Necati Okay ise “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak vatandaşın kamu hizmetine tek çatı altında ulaşması için Türkiye’de tek olan Kamu Külliyemizi yaptık. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet sunan kamu kurumları da Külliyemize yerleşmeye başladılar. Bunlardan biride Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi oldu. Burada bulunan İl Müdürümüz Mutlu Kaya’ya İl Müdür Yardımcılarına ve Kuruluş Müdürlerimize teşekkür ederim” dedi.

İl Müdürümüz yaptığı açılış konuşmasında;

“Bizleri misafir eden Sayın Belediye Başkanımıza ve değerli Dulkadiroğlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Akif Bey’e Teşekkür ediyorum” dedi

İl Müdürümüz Mutlu Kaya sözlerini “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün tüm il halkını kapsayan faaliyet alanı içinde, dezavantajlı kesimlere yönelik sorumlulukları son derece hassas ve öncelikli bir boyut arz etmektedir.

Sekiz Sosyal Hizmet Merkezimizde bu alanın en önde gelen temsilcileri boyutundadır. Bakanlığımızın politik hedeflerinin gerçekleştirilmesi için sizler birebir vatandaşımıza dokunan Bakanlığımızın elleri pozisyonunda görev yapan kuruluşlarımızsınız. Bu çerçevede İlimizde yaşayıp sosyal risklerle karşı karşıya kalan tüm bireyleri, bedensel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı şekilde tutabilmek için etkin sosyal hizmet anlayışı içinde hareket ediyoruz” dedi.

Sosyal Hizmet Merkezi idarecilerimiz ile İl Müdür Yardımcılarımızın katılımcılara hizmetleri hakkında yaptıkları sunumları sonrasında bir sonraki toplantının Elbistan İlçemizde yapılması kararıyla toplantı tamamlandı.