…
…
…
…
10 Temmuz 2020, Cuma Kahramanamraş,Türkiye

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi


Covid 19 salgını nedeni ile Mart ayından bu yana telekonferans yöntemiyle yapılan toplantılardan sonra normalleşme süreci içerisinde Covid-19 tedbirlerine uyularak İl Müdürlüğümüze bağlı Sosyal Hizmet Merkezlerimizin Müdür ve İdarecileriyle toplantı düzenlendi.

Onikişubat Sosyal Hizmet Merkezimizde düzenlenen toplantıya İl Müdürümüz Mutlu Kaya başkanlık ederken İl Müdür Yardımcılarımız İbrahim Arıkmert, Mustafa Kaplan, Gözde Cerit, Ali Arslan Sak, Ali Özen, İl Müdürlüğümüz Aile Toplum Birimi çalışanları, SHM Müdürlerimiz ile idarecileri katılım sağladı.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerimiz toplantıya katılanlara kuruluşlarında yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Toplantıda pandemi sürecinde hizmet sunulan vatandaşlarımıza dair hizmet modelleri görüşüldü. ASDEP çalışmalarında pandemi tedbirleri sürecinde yerine getirilemeyen çalışmaların yapılarak 2020 hedeflerin tutturulabilmesi için çalışma programının Kuruluş Müdürleri ve ASDEP çalışanlarıyla güncellenmesi bildirildi. Aile Danışmanlığı hizmetinin arttırılması belirtilirken, kuruluşların olanaklarının arttırılması için kuruluşlarca çalışma başlatılması kararlaştırıldı. Son olarak E-Devlet Sistemi üzerinden İl Müdürlüğümüze ve Kuruluşlarımıza gelen başvuruların işlem süresi görüşüldü.