…
…
…
…
…
08 Eylül 2020, Salı Kahramanmaraş,Türkiye

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürleri 2020 Eylül Toplantısı Gerçekleştirildi


Normalleşme süreci içerisinde Covid-19 tedbirlerine uyularak İl Müdürlüğümüze bağlı Sosyal Hizmet Merkezlerimizin Müdür ve İdarecileriyle toplantımız bu ay Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ un ev sahipliğinde Türkoğlu Belediyesi Toplantı salonunda düzenledik.

Toplantıya İl Müdürümüz Mutlu Kaya başkanlık ederken, İl Müdür Yardımcılarımız İbrahim Arıkmert, Mustafa Kaplan, Bayram Paksoy, Gözde Cerit, Ali Arslan Sak, İl Müdürlüğümüz Aile Toplum Birimi çalışanları, 7 Sosyal Hizmet Merkezimizin Müdürleri ve yöneticileri katılım sağladı.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerimiz toplantıda kuruluşlarında verdikleri hizmetler hakkında sunumlar gerçekleştirdi. Bir önceki toplantıda ASDEP çalışmalarında pandemi tedbirleri sürecinde yerine getirilemeyen çalışmaların yapılarak 2020 hedeflerin tutturulabilmesi için çalışma programının Kuruluş Müdürleri ve ASDEP çalışanlarıyla güncellenmesi bildirilmişti. Sosyal Hizmet Merkezlerimizde görev alan ASDEP çalışmalarının son durumuyla birlikte kuruluşlarca hazırlanan çalışma programı da değerlendirildi.

Aile Danışmanlığı hizmetinin arttırılmasına yönelik çalışmaların durumu hakkında bilgi veren İdarecilerimiz hizmet verilen bölgelerdeki hizmetin vatandaşa sunulması esnasında sahada yaşanan sorunlar hakkında çalışma başlatması, E-Devlet Sistemi üzerinden İl Müdürlüğümüze ve Kuruluşlarımıza gelen başvuruların işlem süresi minimum seviye düşürülmesi için gerekli tedbirlerin alınması görüşüldü.