…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Nisan 2021, Perşembe Kahramanamraş,Türkiye

Şehit Vet.Uzm.Çvş. Ahmet Akdal, Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Suriye’nin Basilhaya Üs Bölgesi yakınlarında terör örgütü PKK-YPG  tarafından yapılan tanksavar saldırısında şehit olan Vet. Uzm. Çvş. Ahmet Akdal, Abdulhamidhan Camiinde düzenlenen cenaze töreninin ardından tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Abdülhamid Han Camii’nde düzenlenen törene, Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Yakup Moğul, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, İl Müdürümüz Mutlu Kaya, protokol üyeleri, şehidimizin ailesi, yakınları ve vatandaşlarımız katıldı. 

Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Yakup Moğul, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Milletvekillerimiz, İl Müdürümüz Mutlu Kaya ve protokol üyelerimiz ile birlikte cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubesi çalışanlarımız ile ASDEP personelimiz Şehidimizin şehadet haberi alınmasıyla birlikte ailemizin her an yanında kalarak psikososyal destek hizmeti vermeye devam ediyor.